23. јуни 2021

Зашто ни се случуваат овие искушенија?

О Муслимани, зашто ни се случуваат овие искушенија? Се појави безредие и на копно и на море, токму, заради она што го спечалија рацете на луѓето.

Додај Коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Следете не на FACEBOOK

Facebook Pagelike Widget