24. јули 2021

Мевлан Куртиши – Ен-Нуур (Светлина)

Мевлан Куртиши – Ен-Нуур (Светлина), Суре 24, Ајет 35

Додај Коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Следете не на FACEBOOK

Facebook Pagelike Widget