6. јуни 2020

Рад Мухаммед Ел Курди – Ез-Зилзал / Ел-Кафируун

Рад Мухаммед Ел Курди – Суре 99 Ез-Зилзал (Земјотрес) и Суре 109 Ел-Кафируун (Неверници)

Додај Коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Следете не на FACEBOOK

Facebook Pagelike Widget