12. април 2021

Разговор помеѓу Шејтанот и Следбениците на Суден Ден.

Да не Аллах зачува од овој разговор помеѓу Шејтанот и Следбениците на Суден Ден.

Додај Коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Следете не на FACEBOOK

Facebook Pagelike Widget