12. април 2021

Nasser Al Qatami – Al Baqara (Makedonski Prevod)

Nasser Al Qatami – Sure 2 Al Baqara, “Krava” Ajeti 149-160 (Makedonski Prevod)

Додај Коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Следете не на FACEBOOK

Facebook Pagelike Widget