24. јули 2021

За Нас

Ассиратмк е студио за муслиманско филмско производство од светска класа, со седиште во Струга, Македонија.

Тоа е иницијатива на 21-от век, ги поканува луѓето во исламот и помага пораката на исламот да стигне до масите, насекаде низ светот.

Нашите програми се развиваат врз основа на детални истражувања, произведени со висок квалитет и ќе бидат понудени од голем број локални и меѓународни личности и научници.

Нашата цел е да им овозможиме на сите луѓе да се развиваат во сите аспекти на нивниот духовен, образовен и општествен живот.

Светот постојано се менува и ние сме поврзани повеќе од било кога. Има големи можности за користење медиуми за да ја покажат убавината и хармонијата на исламот.

Можете да ги видите нашите содржини од светска класа на нашата веб-страница, преку нашиот Youtube Канал, нашата Favebook страница и нашиот Twitter. Секогаш ги истражуваме и започнуваме нови начини за да може нашата содржина да биде достапна за вас, па проверете одвреме навреме

Ассиратмк-Тим

Следете не на FACEBOOK

Facebook Pagelike Widget